FC Flora koduleht teatab, et profileping laseb Tammikul keskenduda sajaprotsendiliselt vaid jalgpallile ega sunni teda otsima muid väljundeid.

"Kõige suurem erinevus ongi see, et nüüd saan täielikult jalgpallile keskenduda. Kui mõelda üleüldiselt, siis olen alati endast 100% andnud jalgpallile," ütles Tammik.

"Ma tõesti loodan, et olen eeskujuks teistele. See näitab seda, et igaühel, kellel on tahet, sihikindlust ja järjepidevust, võib jõuda sellesse punkti, kus mina olen. Kindlasti on võimalus jõuda suurema tööga veelgi kaugemale!"

Tammik loodab, et ta pole esimene ega viimane naisjalgpallur Eestis, kes teenib profilepingu. Ta näeb, et Eesti naiste jalgpall on alles tõusuteel ning teeb oma arengus õigeid samme. "Ma usun, et liigutakse õiges suunas. Eriti kui vaadata seda, kus kohast meie alustasime, kui Aleksandra Ševoldajeva meile peatreeneriks tuli. Sellest hetkest alates oleme kõvasti edusamme teinud ja usun, et tee on alles alguses."

Flora spordidirektor Norbert Hurt lisas: "Aasta alguses sai mainitud, et klubi eesmärk on naiste jalgpalli sportlikku taset tõsta. Sammhaaval oleme liikumas selles suunas, et Floral oleks ühel hetkel profinaiskond. Selles suunas liikumisel on Lisette Tammik esimene naismängija, kellele me lõime tingimused, mis võimaldavad tal täielikult pühenduda jalgpallile."