VG asetas pingirivis esikohale 400 m tõkkejooksja Karsten Warholmi, kes krooniti Tokyos maailmarekordilise aja 45,94-ga olümpiavõitjaks.

Teisele kohale asetas VG 1500 m jooksus olümpiavõitjaks tulnud 21-aastase Jakob Ingebrigtseni. Ingebrigtseni võiduaeg 3.28,32 tähistab nii olümpiamängude kui ka Euroopa rekordit.

Tabeli kolmandale reale platseerus male maailmameister Magnus Carlsen. 31-aastane Carlsen on malet valitsenud juba peaaegu 12 aastat. Tänavu kaitses ta tiitlit duellis Venemaad esindava juudi Jan Nepomnjaštšiga. 2009., 2012., 2013., 2014. ja 2016. aastal VG edetabelis esikoha saanud Carlseni puhul käib juba arutelu, kas ta on juba läbi aegade parim maletaja või kuulub see tiitel veel Garry Kasparovile.

Neljandale tabelireale paigutati jalgpallituus Erling Braut Haaland. 21-aastane Haaland lõi lõppeval aastal Dortmundi Borussia eest 43 kohtumisega 43 väravat. Hooajal 2020/21 oli ta Meistrite liiga suurim väravakütt kümne tabamusega. Mullu oli Haaland VG edetabelis esikohal.

Tabeli viiendal real on esimese norralasena golfis suurte tiitliteni jõudnud 24-aastane Viktor Hovland.

Kuuendale kohale paigutus 23-aastane tenniseäss Casper Ruud, kes võitis tänavu viis ATP turniiri ja kerkis maailma edetabelis kaheksandaks.

Triatlonis Tokyo olümpiavõitjaks kroonitud 27-aastane Kristian Blummenfelt saavutas edetabelis seitsmenda koha. Blummenfelt võitis lisaks ka MK-sarja. Aasta lõpus tegi ta debüüdi täispikas triatlonis. Mehhikos toimunud Ironmani võitlusel püstitas ta 7:21.12-ga maailmarekordi.

Kaheksandale kohale platseerusid rananvõrkpallurid Anders Mol ja Christian Sörum. 24-aastane Mol ja 26-aastane Sörum krooniti Tokyos olümpiavõitjateks ning lisaks teenisid nad ka EM-tiitli.

Parima talisportlasena sai murdmaasuusataja Therese Johaug üheksanda koha, kümnendaks asetus laskesuusataja Tiril Eckhoff. Nii Johaug kui ka Echoff võitsid tänavu neli MM-tiitlit. Esikümnest jäi esimesena välja murdmaasuusatamise äss Johannes Hösflot Kläbo. 25-aastane Kläbo võitis tänavu Oberstdorfis kolm MM-tiitlit.