Realil olid põhitegijatest rivis vaid Nigel Williams-Goss, Walter Tavares, Sergio Llull, Rudy Fernandez ja Jeffery Taylor. Nii tuli Realil pöörata pilk noorte poole ning Euroliigas tegid debüüdi 17-aastased Sediq Garuba, Urban Klavzar ning Baba Miller. Debütantidest tegi vägevaima esituse Klavzar, kes kogus 22 minutiga kümme punkti.

CSKA jaoks, kelle tänavune hooaeg pole kõige edukamalt kulgenud, oli see järjekordne valus tagasilöök. "Õnnitlused Realile. Nad suutsid vaatamata probleemidele kõvasti võidelda," sõnas kohtumise järel CSKA kodulehe vahendusel klubi peatreener Dimitris Itoudis. "Nagu kirjutama reegel spordis ja elus ütleb: kui võitled ning endasse usud, ... (on kõik võimalik). Seda nad ka tõestasid."

"Paraku tegime väga halva alguse, andsime neile eelise," jätkas Itoudis. "Mängisime teisel veerandajal hästi, haarasime initsiatiivi, aga sellest ei piisanud. Me ei tabanud viskeid, kaotasime palli, ehkki valitsesime lauavõitlust. Mida aga öelda strateegia kohta? Asi pole strateegias, vaid tahtmises."

Euroliigas hoiab CSKA (10-7) seitsmendat kohta. Real (14-3) on tabelis teine. VTB Ühisliigas asub CSKA (6-2) kolmandal kohal.