Kahe peale 26 Eesti meistrikulda ning 25 karikat võitnud meeskonda kohtusid detsembrikuu jooksul juba kolmandat korda. Kui liigamängus olid põlvalased vastasest üle 14-väravalise paremusega, siis karikavõistluste poolfinaalis andis Kehra kodusaalis kõva lahingu ja kaotas vaid 25:28.

Esimestel minutitel särasid kaks kogenud väravavahti, sest nii Mikola Naum kui ka Eston Varusk tegid mitu head tõrjet ning viiendaks minutiks olid mõlemad meeskonnad tabanud vaid korra. 12. minutil sai üks tiimidest esmakordselt kahe väravaga juhtima, kui Sander Sarapuu kiirrünnakust Serviti kasuks 6:4 tegi.

Kehra vastas kolme vastuseta väravaga ning Anton Borovski viis võõrustajad 7:6 ette. Kehralased tundsid puudust peamisest pommitajast David Mamporiast, ehkki ka Indrek Normak ja Sergio-Silver Kreegimaa näitasid täpset kaugviskekätt. Viimase tabamusest tulid 22. minutil tabloole viiginumbrid 10:10.

Seejärel leidis Serviti uued käigud, Mathias Rebane viis kiirrünnakust külalised 12:10 juhtima ning peagi tuli Tõnis Kase kahe tabamuse järel 14:11. Kristofer Liedemann vähendas veel korraks vahet, ent Rebane lõpetas poolaja kolme järjestikuse väravaga ning Serviti juhtis 17:12.

Teise pooltunni algul tabati kordamööda, aga Kehra ei suutnud ära kasutada põlvalaste neljaminutilist vähemuses mängimist. Henri Hiiend viis Serviti 41. minutil 23:16 ette ning ehkki väravasuule tulnud Siim Normak hoidis tõrjetega kodumeeskonda veel mängus, ei saadud kuidagi lähemale kui viis väravat.

Kohtumise suurim vahe tuli kümme minutit enne lõppu, kui Henri Sillaste viskas 27:19. Liedemann ja Sigmar Seermann vähendasid küll kiirelt vahet, aga Serviti võitis 31:25. Sillaste, Kase ja Rebane viskasid võitjate kasuks viis väravat. Kaotajatel tabasid Kreegimaa ja Seermann kuus ning Liedemann kolm korda.

Serviti läheb jõulupuhkusele liidrina, olles kogunud 24 punkti. Järgnevad Viljandi HC 22, Vilniuse VHC Šviesa 21 ja HC Vilnius 18 silmaga. Kehral on 12, Raasiku/Mistral ja SK Tapal kaheksa punkti. Balti liiga jätkub 22. ja 23. jaanuaril.