Ferrari teise varusõitjana jätkab viimase kolm hooaega Alfa Romeo põhisõitja kohta täitnud, kuid järgmisel aastal vormel-E sarjas sõitev Antonio Giovinazzi.

Ferrari teatel on Giovinazzi varusõitja rollis 12 ja Schumacher ülejäänud 11 etapil. Kui Schumacherit Ferraril vaja peaks minema, võtab tema enda koha Haasis üle brasiillane Pietro Fittipaldi.

"Ta on Ferrari sõitja. Me ei tohiks seda unustada. Ta on meie akadeemiasse kuulunud põhjusega ning meie akadeemia otsib neid, kes võiksid tulevikus Ferrariga sõita," rääkis Ferrari tiimipealik Mattia Binotto.

"Kui te vaatate tema viimaseid sõite, siis ta on pääsenud enda ees sõitvatele meestele palju lähemale, kuigi Haas ei ole peaaegu üldse oma autot arendanud. See näitab, et ta on kiiruse poolest palju arenenud."

Vormeliportaal F1maximaal.nl arvutas hiljuti kokku, et Schumacher lõhkus tänavu F1 sarjas kõige suurema summa eest autosid, põhjustades Haasi tiimile 4,21 miljoni euro suurust kahju. Teisele kohale platseerus selles edetabelis Charles Leclerc (Ferrari) 4,05 miljoni euroga.