F1 tänavune hooaeg lõppes Abu Dhabis paraja skandaaliga, kui nii Red Bulli boss Christian Horner kui ka Mercedese tiimi juht Wolff üritasid viimasel etapil mõjutada võistluse direktorit Michael Masit. Nii Horneri, Wolffi kui ka teiste pealike sarnast käitumist võis tegelikult näha ka teistel etappidel.

F1 sarja mootorispordiosakonna tegevjuht Ross Brawn teatas eelmisel nädalal, et edaspidi ei tohiks võidusõidu ajal võistluse direktoriga suhelda. Portaalile Motorsport intervjuu andnud Wolff nõustus Brawniga.

"Süüdistan olukorras nii Rossi kui ka ennast, sest tänu meile tehti otsus, et selliseid vestluseid võib pidada ja neid otse-eetris fännidele lasta," rääkis Wolff. "Raadioside vahendusel toimub nii palju, et tahtsime pealtvaatajatele anda suuremat ülevaadet kogu draamast. Mõtlesime kõike heaga, aga läksime üle piiri."

"Pean nii endal kui ka Christianil natist kinni võtma. Meile anti võimalus suhelda otse võistluse direktoriga. Kuna me aga võitleme oma huvide nimel nii tuliselt, siis astusime üle piiri," jätkas Wolff. "Kindlasti oli tänavuse aasta üks eksimusi, et pinge all olevad tiimijuhid ei teinud ka võistlusdirektori elu lihtsamaks."

Wolff lisas, et tiimijuhid ei peaks enam otse võistlusdirektoriga suhtlema. Tema sõnul peaks see võimalus olema ainult spordidirektoritel, kuid ka nemad peavad jälgima, mida ütlevad. "Nad peaksid juhtima tähelepanu situatsioonidele, mida kohtunikud ei pruukinud märgata, aga kindlasti ei tohiks nad lobitööd teha ega survestada," sõnas Wolff.