"Olen võidu üle väga õnnelik. Näitasime, et meie jaoks on iga mäng tähtis. Kuigi me ei suutnud järgmisse ringi pääseda, olime vaprad ja võitlesime lõpuni," ütles Štelmahers.

"Kui tabada kolmepunktiviskeid 22 protsendiga ja ikka võita, siis niimoodi tulebki võidelda. Võtsime 13 ründelauapalli. Me ei tee seda tihti, peamegi seda rohkem tegema," lisas ta.

Kalev/Cramo võitis F-alagrupis kaks mängu ja kaotas neli. Mõlemad võidud saadi alagrupis esikoha võtnud Bursa Tofase üle.

"Arvan, et tegime põhiturniiril häid mänge. Mitu korda kaotasime kas lisaajal või kahe punktiga. Arvan, et kuulume siia. Näitasime oma tugevust ja et oleme hea tiim," lausus Štelmahers.

Tänases võidumängus kerkis Kalev/Cramo resultatiivseimaks 23 punkti visanud Silas Melson. Tema tabamused otsustasid ka mängu saatuse.

Melson meelitas 3,1 sekundit enne lõppu Kalevi 69:70 kaotusseisus välja kaks vabaviset. Ameeriklane tabas neist ühe, aga võttis ise ründelauast palli ja talle tehti uuesti viga. Nüüd tabasid juba mõlemad vabavisked. Tofase tsenter Tomislav Zubcic sai minutilise vaheaja järel üsna vabalt kolmepunktiviset proovida, aga see ei tabanud.

"Tegelikult tahtsin viimasel korral teise vabaviske mööda visata. Aga läks sisse. Tore, et lõpuks ikka võitsime," tunnistas Melson. Möödaviske korral jäänuks vastastele korvi saamiseks aega alla kahe sekundi, kusjuures vise tulnuks teha oma väljakupoolelt.

"Tema punktidele tuli sisse viskamine kasuks," kommenteeris Štelmahers muheledes Melsoni kogemata tabatud vabaviset.