Latifi avarii tõi Abu Dhabi GP-l viis ringi enne sõidu lõppu rajale turvaauto, mis lubas Max Verstappenil Lewis Hamiltoniga vahe kinni võtta ja temast viimasel ringil mööduda.

Latifi kirjutas täna, et lülitas pärast võistlust meelega oma sotsiaalmeediakanalid välja, sest ta teadis, millised sõnumid teda veebiavarustes ees ootavad.

"Ainuüksi fakt, et ma teadsin, et Instagrami ja Twitteri kustutamine on minu jaoks parim valik, ütleb, kui õel veebimaailm on. Vihkamine, solvangud ja ähvardamine ei tulnud mulle üllatusena. Asjaolu, et minust räägitakse veebis negatiivselt, pole minu jaoks tundmatu maailm. Usun, et iga sportlane teab, et maailmatasemel võistlemine toob kaasa pinget ja kriitikat," kirjutas kanadalane Twitteris.

"Aga mind üllatas solvangute ja isegi tapmisähvarduste ekstreemne toon. Ainsad inimesed, kelle ees pidin vabandama, olid minu võistkonnaliikmed. Ja ma tegin seda kohe pärast võistlust. Kõik muu oli minu kontrolli alt väljas," lisas Latifi.

Latifi sõnul oli kriitika igas mõttes ebaõiglane.

"Mõned inimesed ütlesid, et võitlesin viimastel ringidel tähtsusetu koha eest. Aga ükskõik, kas ma heitlen võidu, poodiumi või viimasest kohast pääsemise nimel, annan ma endast kuni ruudulipu langemiseni kõik," sõnas ta.

26-aastane Latifi sõidab Williamsi ridades ka järgmisel hooajal.