Esimese poolaja võitis Kalev/Cramo 41:33. Siis haarasid initsiatiivi külalised ja viis minutit enne lõppu juhtis Tofas 65:60. Võitja saatus otsustati siiski viimastel sekunditel.

23 punktiga Kalev/Cramo resultatiivseimaks kerkinud Silas Melson meelitas 3,1 sekundit enne lõppu Kalevi 69:70 kaotusseisus välja kaks vabaviset. Ameeriklane tabas neist ühe, aga võttis ise ründelauast palli ja talle tehti uuesti viga. Nüüd tabasid juba mõlemad vabavisked. Tofase tsenter Tomislav Zubcic sai veel üsna vabalt kolmepunktiviset proovida, aga see ei tabanud.

Melson võttis lisaks 23 punktile maha ka seitse lauapalli. Teised kalevlased kahekohalise punktiarvuni ei küündinud. Eestlastest tõid Tanel Kurbas, Egert Haller, Kristjan Kitsing ja Rauno Nurger kuus punkti, Kristjan Kanguri arvele jäi kaks punkti. Vastaste resultatiivseim oli Zubcic 16 punktiga.

F-grupis viimaseks jäänud Kalevi edasipääsulootused kustusid viimase allajäämisega Strasbourgile (86:93). Ainsad võidud saadigi Tofase üle, võõrsil alistati Türgi klubi 81:77. Neli võitu kogunud Tofas oli alagrupi esikoha juba varem kindlustanud.