Karikavõistluste medalid saavad stuudios jagatud. Mängudeta, möödaminnes. Kõik on ette teada. Lahatakse ka poolfinaale, kus Tartu oli parem TalTech/Optibetist ning Kalev/Cramo alistas KK Viimsi/Sportlandi. Kas Kalev/Cramo peaks üldse karikavõistlustel kaasa mängima või peaks neile vähemalt seadma välismaalaste piirangu? Pingelisuse huvides. Tartlaste poolt oleks ilus üks karikavõistluste medal saata Türgisse. Kellele?

Euroliigas saab järgmisel nädalal läbi põhiturniiri esimene pool. Kes on seni jätnud parima mulje ja millised klubid on sõiduvees? Peatreeneri vahetus Monacos, uue lootsi Saša Obradovici seosed klubi mänedžmendiga. Martin Müürsepp peab endale valima uue lemmikmängija, Moskva CSKA sihib Kevin Pangose Euroopasse tagasi toomist. Kaunase Žalgiris endiselt liigatabeli viimane, mida heidab meeskonnale ette Leedu meedia?

Pikemalt tuleb juttu ka ookeanitagustest teemadest, korvpalliliiga NBA ning NCAA I divisjon, kus paistavad silma ja koguvad kiitust ka mitmed meie tulevikutegijad, eesotsas Kerr Kriisaga. NBA ekspert Kullamäe lahkab süvitsi Houston Rocketsi ja Detroit Pistonsi põnevusmängu. Nalja saab. Mõistagi ei minda mööda Stephen Curry kolmeste rekordist.

Eelmises saates esitatud küsimusmängu võitjaks osutus loosi tahtel Andry Sinivee. Palju õnne! Auhinnaks on kirjastuse Tänapäev poolt novembris ilmunud raamat "Arvydas Sabonis - 11 peatükki suure leedulase elust". Võitjaga võetakse ühendust.

Podcasti tegijad soovivad kuulajatele häid lähenevaid jõulupühi ning mõnusat aastavahetust. Olge terved!
1x
00:00