Avamatši oli 29-aastane Parker võitnud maikuus kohtunike vastuolulise otsusega. Eilne kohtumine Manchesteris kulges samuti 12. raundi lõpukellani, kuid Parker lõi 37-aastase Chisora matši jooksul kolm korda põrandale. Kohtunike otsus oli seekord üksmeelne: 115:110, 115:111, 114:112.

Parkerile oli see karjääri 30. võit kahe kaotuse kõrvale, Chisorale aga juba 12. kaotus 32 võidu kõrval.

"Derek tuleb alati justkui sõtta. Ta on üks sitke kutt ning ta tuli vastu kuni lõpuni," rääkis Parker peale matši.

"Olime seda upperit kõvasti harjutanud. Milline sünnipäevakink! Tundsin end palju tugevamini (kui avamatšis). Oli tähtis alustada tugevalt ning mitte olla negatiivne. Võisite näha, milliseid parandusi ma olin teinud."

"Derek Chisora on poksile hästi mõjunud. Publik läks pööraseks, kui ta välja jalutas," jätkas Parker.

Küsimusele, kas Chisora peaks nüüd poksiga lõpparve tegema, vastas Parker: "Isiklikult meeldiks mulle näha, et ta jalutaks minema. Ta on andnud poksile kõik, mis tal on. Mina näeksin tema lahkumas, aga see on tema otsus."

Mis saab Parkerist edasi? Lähiajal talle ilmselt uut tiitlimatši ei pakuta. Kõige lähemal on ta sellele WBO organisatsioonis, mille edetabelis hoiab ta väljakutsujate pingereas britt Joe Joyce'i järel teist kohta. Selle kategooria tiitlivöö kuulub ukrainlasele Oleksandr Ussõkile. Parker kaotas WBO tiitli 2018. aasta märtsis Anthony Joshuale.