Jam-formaadis toimunud võistlusel oli sportlastel 25 minutit aega, et oma oskusi reilidel näidata ning selle aja jooksul jõudsid kõik raja läbi sõita ligemale kümme korda. Sildaru jõudis teha kaheksa laskumist.

Kohtunikud hindasid kogu selle perioodi jooksul sportlaste soorituste üldmuljet ning konkreetselt punkte ei antud. Poolel võistlusmaal näitasid kohtunikud, et nende hinnangul oli juhtimas tiitlikaitsja Johanne Killi, kellele olid järgnemas Sildaru ja Eileen Gu. Kokku oli stardinimekirjas seitse naist.

Võistluse teises pooles suutis Sildaru oma trikke keerukamaks muuta ning kerkis lõpuks esimeseks (kolm minutit enne aja lõppemist oli kohtunike hinnangul juhtimas veel Killi). Killi lõpetas jõuproovi teisena ning Gu kolmandana. Sildarule tõi lõpuks võidu viimasel laskumisel tehtud trikk backside 360 switch-up. Sama trikki proovis ta juba ka eelviimasel laskumisel, kuid siis ei tulnud see veel ideaalselt välja.

Lisaks anti poodiumil välja veel ka parima triki eripreemia ja sellega kaasnevad 1000 USA dollarit. See preemia läks kolmanda koha saanud Gu’le.

Dew Tour on selleks korraks naisfreestyle-suusatajate jaoks läbi. Sildaru saagiks jäi esikoht tänavasõidus ning teine koht rennisõidus. Pargisõidust otsustas Sildaru kehvade libisemis- ja ilmastikutingimuste tõttu loobuda.

Esikolmik:

1. Kelly Sildaru (Eesti)
2. Johanne Killi (Norra)
3. Eileen Gu (Hiina)