Sõitu alustas esikohalt norralanna Marte Olsbu Röiseland, kes teise ja kolmanda lasketiiruga mängis liidrikoha maha. Liidriks kerkis Elvira Öberg, kes suutis edu hoida lõpuni ja finišeerida 4,2-sekundilise eduga prantslanna Julia Simoni ees. Seejuures sai Öberg kaks trahvi ja Simon ühe. Kolmanda koha pälvis kahe trahvi juures Elvira vanem õde Hanna (+11,6). Elvirale oli see ühtlasi karjääri esimeseks individuaalseks etapivõiduks. Kokku kolm eksimust teinud Röiseland leppis neljanda kohaga (+13,4).

Oja sai kirja koguni kuus trahviringi ning piirdus 51. kohaga (5.46,9). Talihärm oli nelja trahviga 49. (+4.56,8). Sõidu lõpetasid kokku 52 naist.

Talihärm teatas ühtlasi võistluse järel ETV otse-eetris, et plaanib praeguse plaani kohaselt Oberhofis (3. - 6. jaanuar) toimuva MK-etapi vahele jätta.

Meeste 12,5 km jälitussõidu võitis kodupubliku rõõmuks Quentin Fillon Maillet, kes läbis kõik tiirud puhaste paberitega. Teise koha teenis kaks trahvi saanud venelane Eduard Latõpov (+16,1; 2 trahvi), kes alistas finišiheitluses norralase Vetle Sjaastad Christianseni (+16,2; 0). Esikohalt alustanud Johannes Thingnes Bö sai kolm trahvi ja langes viiendaks (+43,3; 3).

Eesti mehed jälitussõitu ei pääsenud.