Unics pööras mängu enda kasuks lõpuveerandi alguses, mida alustas 10 : 0 spurdiga. Lõpuks võideti viimane periood 24 : 11.

Võitjate resultativseim oli horvaat Mario Hezonja, kes tabas neli kaugviset kuuest ja tõi 20 punkti. Žalgirises ei jõudnud ükski mees kahekohalise punktisummani. Janis Strelnieks ja Marek Blaževič tõid 9 silma.

Unics sai kuue kaotuse kõrvale kümnenda võidu, Leedu tippklubi on 16-st mängust võitnud vaid kolm ja asub viimasel kohal.

"Proovisime, kuid kaotasime rünnakul taas kontrolli. Lasime Hezonjal samamoodi kolmepunktiviskeid visata. See oli võib-olla täna see võti,” sõnas pettunud Žalgirise peatreener Jure Zdovc.

Moskva CSKA suutis pärast hiljutist suurt kaotust Unicsile naasta võiduteele, kui alistas võõrsil Berliini Alba 93:90. Venelaste võidu vormistas lõpusekunditel Aleksei Šved vabaviskejoonelt. Marcus Erikssoni viimase sekundi kaugvise enam ei tabanud. Põnevas mängus viskas Johannes Voigtmann 16, Will Clyburn 15 ja Šved 14 punkti.

Peterburi Zeniit kirjutas tabelisse kümnenda võidu, kui mängis võõrsil üle AS Monaco 85:74. Jordan Loyd viskas võitjate kasuks 20 ja Billy Baron 19 punkti.

Olympiakos alistas Asveli koguni 89:54 ja kindlustas oma kolmandat kohta. Tyler Dorsey viskas 19 punkti.