Teise koha sai venelane Eduard Latõpov (+7,2) ja kolmanda esmakordselt poodiumile pääsenud norralane Filip Fjeld Andersen (+18,2). Ükski esikolmikumeestest lasketiirudes ei eksinud.

Esimesena jäi poodiumilt välja prantslane Quentin Fillon Maillet, kellel kogunes ühe trahvi juures kaotust Bøle 21,2 sekundit. Lõpuringil kustunud Sturla Holm Lägreid leppis täpse laskmise juures viienda kohaga (+24,5).

Eestlased paraku 60 parema hulka ehk jälitussõitu ei pääsenud. Meie parim oli Rene Zahkna, kes sai 109 mehe konkurentsis 62. koha (+2.17). Kalev Ermits oli kahe eksimusega 72. (+2.27). Raido Ränkel sai koguni kuus trahvi ja oli 107. (+4.12).

Tulemused:

Enne võistlust:

Selle hooaja varasematel sprintidel on kahel korral võidutsenud rootslane Sebastian Samuelsson ning möödunud nädalavahetusel karjääri esimese MK-etapi võidu teeninud sakslane Johannes Kühn.

Eesti meestel ei ole õnnestunud sel hooajal veel kordagi jälitussõitu ehk 60 parema hulka pääseda. Sellele kõige lähemale on jõudnud avaetapil 68. koha saavutanud Rene Zahkna.

Eilses naiste sprindis pääsesid kaks eestlast jälitussõitu. Regina Oja, kes sai ühe trahvi, ja Johanna Talihärm, kes lasi täpselt, mahtusid mõlemad 60 parema hulka. Ojale 51. (+1.47,8) ja Talihärmale 53. koht (+1.48,9). Susan Külm oli püstitiirus saadud kolme trahviga 81. (+2.38,9).

Tuuli Tomingas, kes oli Östersundi MK-etapil sprindis sõitnud välja 21. koha, ebaõnnestus täna laskmisel. Ta sai avatiirus kaks ja teises koguni neli trahvi ning kaotas kiirematele finišis ligi kuue minutiga, mis ei andnud enamat 103. ehk eelviimasest kohast.