Nii Chelsea kui ka Evertoni võistkond olid vigastuste ning koroona poolt tugevalt räsida saanud ja niisiis oli mõlema võistkonna algrivistuses hulgaliselt tavapäraseid vahetusmängijaid.

Kuigi kodumeeskond Chelsea alustas mängu tarmukalt ja omas mitmeid häid võimalusi juhtima minna, siis avapoolajal Evertoni väravalukku lahti ei suudetud murda ning sarnases rütmis jätkus ka teine kolmveerandtund. Mängitud oli juba 70 minutit, kui Mason Mount taaskord vabaks mängiti ning Chelsea lõpuks juhtima viis.

Eduseis ei püsinud aga tablool kuigi kaua, sest juba neli minutit hiljem realiseeris debütant Jarrad Branthwaite ühe vähestest Evertoni võimalustest ja viigistas mänguseisu. Sellele Chelsea peatreerer Thomas Tuchelil enam vastust ja seega jäädi koguni neljandat korda viimase kuue mängu seas võiduta.

Liverpooli jaoks ei alanud Anfieldil toimunud kohtumine just eriti roosiliselt, sest juba seitsmendal minutil viis Jonjo Shelvey Newcastle juhtima. Kodumeeskond ei lasknud sellest ennast aga liigselt heidutada ning Diogo Jota ja Mohamed Salah väravatest mindi juba 25. minutiks kohtumist omakorda juhtima. Kohtumise lõppseisu vormistas Trent Alexander-Arnold 87. minutil.

Tabeliseis: