Kotsari arvele kogunes 29 minutiga 18 punkti, 7 lauapalli, 3 korvisöötu ja 3 vaheltlõiget ning meeskonna kõrgeim kasulikkuse tegur 24. Eesti koondise keskmängija tabas väljakult 15 viskest 9.

Towers otsustas kohtumise teisel poolajal, mis võideti koguni 59:32. Sellesse perioodi jäi ka mängu üks eredemaid hetki just nimelt Kotsari esituses, kui ta sai maha efektse pealtpanekuga, mis äravahetamiseni sarnane veebruaris Eesti koondise särgis Põhja-Makedoonia vastu tehtule. Kui toona pani Kotsar "postrile" Jacob Wiley, siis seekord jäi ohvriks Lokomotivi ameeriklasest keskmängija Johnathan Motley:

Meenuta ka Kotsari mälestusväärset sööstu ja pealtpanekut Põhja-Makedoonia vastu:

Ilmselgelt on sellest saamas Kotsari üks "firmakaid" - samasuguse pealtpaneku lajatas ta läbi rõnga ka EuroCupi kolmanda vooru kohtumises Andorra vastu:

Towersi resultatiivsemad kolmapäevases kõrge skooriga kohtumises olid tagamehed Jaylon Brown ja Caleb Homesley vastavalt 21 ja 20 punktiga. Venemaa klubi parimana viskas Errick McCollum 27 punkti. Towers kerkis kümneliikmelises alagrupis kahe võidu ja viie kaotusega kaheksandaks. Just kaheksa paremat pääsebki alagrupiturniirilt play-off'i.