Tomingas kannab hea õnne tagamiseks kaelas padrunikujulist ripatsit, mis on tema jaoks hindamatu väärtusega talisman ning mille kaotamine tähendaks tema jaoks suurt leina. Seetõttu võtab ta selle alati kaelast ära näiteks enne jõusaalitreeninguid või juuste pesemist.

"Veendun päev-päevalt aina enam, et olen ikka paras käpard. Võtsin selle oma võistluseelsete suurpuhastusprotseduuride ehk peapesu tõttu kaelast ära kraanikausi kohal. See oli viga, sest peale keti avamist libises ketiots mu sõrmede vahelt ja ripats kukkus keti küljest otse kraanikausi äravoolutrappi," kirjutab Tomingas Topauto blogis.

"Kui sain aru, mis just juhtus, olin valmis minema kuvaldat tooma ja uhke hotelli kuningliku kraanikausi puruks peksma, et torudele kuidagigi ligi pääseda. Õnneks ma märatsema ei kukkunud ja lähenesin asjale mõistusega. Kruvisin ettevaatlikult äravoolutrapi peal oleva punni eest ja mis mulle sealt vastu vaatas oli, sõelale pidama jäänud talisman."

"Värisevate kätega haarasin selle ettevaatlikult sõelalt, väiksemagi eksimuse korral oleks see torudesse kukkunud. Ma sain missiooniga hakkama ja talisman ripub uhkelt mu kaelas edasi. Õppetund käpardile– minusugune ei tohiks selliseid protseduure nii ohtlikes kohtades teha," järeldas Tomingas.

Loe kogu Tomingase blogipostitust SIIT