Hooaega kokku võttes lausus Kanepi, kes jõudis aasta alguses Melbourne'i WTA 500 turniiril finaali ning võitis kaks 25 000-dollarilise auhinnafondiga ITF-i turniiri: "On paremaid aastaid olnud. Oli, mis oli, varsti hakkab juba uus. Aasta hakkas hästi ja siis kuidagi ei olnud nii hea periood. Mõned nädalad aasta teises pooles olid okeid."

Viimati mängis Kanepi novembri alguses Haabneeme ITF-i turniiril, kus pidi kaheksandikfinaalis inglannale Katie Swanile kannavigastuse tõttu loobumisvõidu andma.

"Mul oli tegelikult juba paar kuud enne kand valus. Kannatas mängida, aga sellepärast mul kuu aega paus oligi, et tegin kannale lööklaineravi. Praegu vaatan rahulikult, mis seis on," ütles ta.

Kontaveidi neli turniirivõitu ja TOP 10-sse jõudmine Kanepile suureks üllatuseks ei olnud. "Ta on minu arvates kogu aeg hästi mänginud, nii palju kui mina tema vastu olen mänginud ja ma temaga trennis olen mänginud. Ilmselt oli ainult aja küsimus, millal see juhtub," lausus Kanepi Kontaveidi kohta.

Küsimusele, kui kaua kavatseb ta veel karjääri jätkata, vastas Kanepi: "Praegu ma plaanin Austraaliasse minna ja edasi ma ei tea."