Masi on saanud vastu päid ja jalgu hooaja viimasel etapil turvaauto režiimi ajal tehtud otsuste eest. Esmalt ei lubanud ta ringiga mahajäänud sõitjatel oma ringi tagasi võtta, seejärel lubas ta seda teha vaid viiel autol, kes olid jäänud liider Lewis Hamiltoni ja teda jälitanud Max Verstappeni vahele.

Kuigi reeglites on kirjas, et turvaauto peab rajalt ära tulema ring peale seda, kui mahajääjad on temast möödunud, et oma koht tagasi võtta, siis Abu Dhabis pandi rohelised lipud lehvima juba samal ringil. Vastasel korral oleks võistlus turvaauto taga lõppenud ning Lewis Hamiltonist oleks saanud kaheksakordne maailmameister. Nüüd sai F1 endale uue tšempioni Verstappeni näol.

"Mitmel juhul on pole ta oma tööga sel hooajal hakkama saanud ning võibolla ta ei tohiks üldse ametis olla," arutles Ecclestone ajalehe Bild veergudel.

"Lõpuks aga tegi ta õige otsuse, kui lasi Lewisel ja Maxil viimasel ringil võidu sõita. Oleks olnud ebaõiglane, kui selline hooaeg oleks lõppenud turvaauto taga. Hamilton oleks tulnud maailmameistriks ja kõik oleks öelnud: "Mida need lollid kohtunikud teevad?" Ei, ta tegi antud juhul õige otsuse."