Matthias Tassi ja Leemet Böckleri kodumeeskond Saint Mary's Gaels alistas koduväljakul 76:39 NCAA teise divisjoni kuuluva Stanislaus State Warriorsi.

Tass alustas algriiviskus ning viskas 24 minutiga 12 punkti, jagades meeskonna resultatiivseima mehe staatust Kyle Boweniga. Tass võttis veel maha 9 lauapalli, blokeeris ühe viske, tegi 2 pallikaotust ja ühe isikliku vea. Talle oli see viies mäng järjest visata vähemalt 10 punkti. Viimase viie mängu keskmine punktisaldo on tal 14,4.

Böckler pääses mängu seitsmeks minutiks, kuid punktiarvet ei avanud. Küll aga võttis ta maha kaks lauapalli ja andis ühe resultatiivse söödu.

NCAA kõrgeimasse divisjoni kuuluv Saint Mary's on sel hooajal kogunud kümme võitu ja kaks kaotust.

Kasper Suurorg alustas mängu, milles tema meeskond St. Francis Brooklyn Terriers alistas kodus kolmanda divisjoni tiimi Medgar Evers Cougarsi 113:51, pingilt, kuid kogus 25 mänguminutit, 10 punkti, 8 lauapalli, ühe vaheltlõike ning ühe viskeblokeeringu. Lisaks tegi ta 3 pallikaotust ja 3 isiklikku viga.

Uue isikliku rekordi püstitas Suurorg ülikooliliigas nii punktide, lauapallide kui ka korvisöötude arvestuses.

Samuti kõrgeimasse divisjoni kuuluv St. Francis jätkab hooaega kolme võidu ja kaheksa kaotusega.

Mark-Andreas Jaaksoni meeskond Southern Miss Golden Eagles pidi kodus vastu võtma 51:62 kaotuse Jacksonville Dolphinsilt. Eestlane sai mängu vaid 4 minutiks ning selle ajaga pealeviskele ei jõudnud. Golden Eagles on teeninud neli võitu ja kuus kaotust.