5 km võistlusrajale on oodatud osalema kõik rahvasportlased ja liikumise sõbrad. Kavas on käimine, kepikõnd ja jooksmine 5 ja 10 km distantsidel. 10 km puhul läbitakse 5 km pikkune linnaring kahel korral. Start ja finiš osaleja jaoks mugavalt Astri keskuse eest, Roheliselt tänavalt. Käesoleva hetkega on osalema registreerunud juba 1400 inimest, mis teeb sündmusest 2021. aasta Ida-Virumaa suurima rahvaspordi sündmuse. Viimased sada osalemise pääset on kättesaadavad: ööjooks.ee.

Start antakse liikumisüritusele laupäeval kell 20.30 ning raja ulatuses on üldliiklus peatatud kell 20.20-22.20. Läbisõit tagatakse ühistranspordile ja operatiivsõidukitele. Liikumisteekond: Roheline tänav – Rakvere tänav – Kangelaste prospekt – Hariduse tänav – Rahvavälja tänav – Aleksandr Puškini tänav – Lavretsovi tänav – Rüütli tänav – Suur tänav – Kraavi tänav – Pimeaia tänav – Koidula tänav – Vestervalli tänav – Tuleviku tänav – Fama tänav – Tallinna maantee.

Korraldajad vabandavad ette piirangute pärast liikluses ja kutsuvad narvalasi raja äärde osalejatele kaasa elama. Piirangud ja ümberkorraldused liikluses on vajalikud osalejate tervise ja kõikide liiklejate vara kaitseks.