DirtFishile testimise järel intervjuu andnud Ogier tõdes, et WRC-s algava hübriidajastu eel on kõigil tuleviku osas suured küsimärgid. Peamiseks murekohaks on uute ralliautode vastupidavus.

"Monte Carlosse minnes on kõigil suured küsimärgid ja palju rohkem ebakindlust kui kunagi varem," rääkis prantslane. "Vaadates seda, mis viimastel testidel on juhtunud, saab väga suur väljakutse olema aasta alguses ehitada kõigile 100% vastupidavad autod ning ära kasutada nende maksimaalne potentsiaal."

"See on tiimide jaoks väga huvitav väljakutse," lisas Ogier. "Nad mängivad hooaja esimeses pooles veelgi suuremat rolli. Mehed, kes teevad uuue tehnoloogiaga parimat tööd, saavad tõenäoliselt alustada aastat heade tulemustega."

Alles üle-eelmisel nädalavahetusel tegid uut Hyundai hübriidmasinat testides Prantsusmaal karmi avarii belglased Thierry Neuville ja Martijn Wydaeghe. "See oli suur väljasõit. Sõitsime otse ja seekord ei vedanud. Pärast kurvi oli 30 meetri sügavune kuristik. See oli suur langemine," kirjeldas Neuville oma õudushetki Belgia ringhäälingu RTBF kodulehel.

Wydaeghe murdis õnnetus rangluu ning käis operatsioonil. Uue hooaja alguseks peaks kaardilugeja tagasi rivis olema.

WRC hooaeg algab taas Monte Carlo ralliga, mis peetakse 2022. aasta 20. - 23. jaanuarini.