33-aastane argentiinlane mängis Barcelona eest viimati 30. oktoobril Alavesi vastu. Avapoolajal tekkisid Agüerol ühel hetkel hingamsraskused ning ta toimetati kiirabiga haiglasse uuringutele. Seal tuvastati tal südame rütmihäired.

Novembri alguses teatas Barcelona, et Agüero peab pidama vähemalt kolme kuu pikkuse mängupausi ja pärast seda otsustatakse, kas ja millal ta platsile naasta saab. Hispaania meediast tulevate teadete kohaselt on Agüero karjäär aga lõppemas.

"Kolmapäeval toimub üritus, kus Agüero teatab karjääri lõpetamisest," väitis Radio Marca vahendusel ajakirjanik Emilio Perez de Rosas. "Tundub, et see otsustati mõned nädalad tagasi, nagu teine ajakirjanik Gerard Romero välja tõi."

"Rafael Yuste (Barcelona asepresident - K.R.) eitas toona seda ja ütles, et arstid teevad otsused mõne kuu pärast. Minu informatsiooni kohaselt on aga Barcelona valmistamas ette hüvastijättu," lisas ajakirjanik.

Agüero siirdus Barcelonasse suvel Manchester Cityst. Suvel jalga vigastanud Agüero jõudis enne südameprobleemide ilmnemist pidada Barcelona eest vaid viis kohtumist. Ta lõi ühe värava, mis sündis El Clasicos Madridi Reali vastu.

Viimased kümme hooaega mängis Agüero Manchester Citys, kus ta lõi 390 mänguga 260 väravat. Ta aitas klubi viiekordseks Inglismaa meistriks. Argentina koondise eest on tal 101 mänguga kirjas 41 väravat.