Esialgu loositi teiste hulgas kokku Manchester United ja Pariisi Saint-Germain. See oleks tähendanud, et esimest korda pärast 2020. aasta detsembrit kohtuvad omavahel taas suured rivaalid Cristiano Ronaldo (United) ja Lionel Messi (PSG), kes läksid viimati vastamisi Meistrite liigas Barcelona ja Juventuse alagrupimatšis.

Peagi aga ilmnes, et Meistrite liiga loosi ajal oli tehniline viga. Nimelt loositi tehnilise äparduse tõttu Manchester United kaheksandikfinaalis esialgu kokku Villarrealiga, kuid seda ei oleks tohtinud juhtuda, sest mõlemad tiimid mängisid alagrupiturniiril juba omavahel koos. Seetõttu jäi United välja järgmisest loosipotist, kuhu klubi oleks tegelikult pidanud kuuluma. Lõpuks loositi United kokku PSG-ga ja Villarreal sai vastaseks Manchester City.

UEFA teatas Eesti aja järgi enne kella 15, et esialgu toimunud vea tõttu tehakse kell 16 uus loosimine ning kõik esialgsed Meistrite liiga paarid on tühistatud.


Uue loosimise tulemusena sai PSG vastaseks hoopis Madridi Reali, United loositi kokku Madridi Atléticoga.

Kell 16 toimunud loosimise tulemused:

Salzburg – Müncheni Bayern

Lissaboni Sporting – Manchester City

Lissaboni Benfica – Amsterdami Ajax

Londoni Chelsea – Lille'i OSC

Madridi Atlético – Manchester United

Villarreal – Torino Juventus

Milano Inter – FC Liverpool

Pariisi Saint-Germain – Madridi Real

Kaheksandikfinaalide avamängud peetakse 15., 16., 22. ja 23. veebruaril, korduskohtumised 8., 9., 15. ja 16. märtsil. Veerandfinaalidega tehakse algust 5. aprillil, poolfinaalidega 26. aprillil. Finaal peetakse 28. mail Venemaal Peterburis.

Esialgsed kaheksandikfinaalide paarid, mis kiirelt tühistati:

Lissaboni Benfica – Madridi Real

Villarreal – Manchester City

Madridi Atlético – Müncheni Bayern

Salzburg – FC Liverpool

Milano Inter – Amsterdami Ajax

Lissaboni Sporting – Torino Juventus

Londoni Chelsea – Lille'i OSC

Pariisi Saint-Germain – Manchester United