Suur elumuutus ei ole olnud asjata. Toonasest 5. klassi poisist Tormist on kasvanud Eesti kõigi aegade parim meesmäesuusataja. Ta mahub slaalomi maailma reitingus 150 parema hulka, kellel on õigus osaleda Maailma Karika sarja etappidel. Esimest korda ületas ta selle künnise eelmisel hooajal, tänavu loodetavasti areng jätkub ning eesmärgiks on juba mõnel MK-etapil punktikohale ehk 30 parema hulka jõudmine.

Podcastis „Suusajutud“ selgitavad nii Tormis kui ka Tiimar mäesuusatamise maailma tausta, millest me eestlastena just liiga palju ei tea. Eelkõige tippspordi vaatevinklist. Loomulikult räägivad nad ka enda lugu, kuhu nad tippsportlaseks kasvamise protsessiga on jõudnud ja mis vanuses peaks kätte jõudma sportlikus plaanis kõige magusamad ajad. Äärmiselt huvitav ja detailide rohke vestlus.

Tormis on Kästle suusafirma tehasesõitja, mis on omaette kogemus ja privileeg. Suusafirmad ei sõlmi lepinguid uisapäisa, vaid seal peab olema perspektiivi. Lähiaastad annavad aimu kui kõrgele sihikindla ja ulja eestlase „tiivad“ kannavad. Vestlust veab Ivar Jurtšenko. Head kuulamist!

1x
00:00