Austria Cupil tegi laupäeval naiste vabatehnika sprindis puhta töö Mariel Merlii Pulles, võites nii kvalifikatsiooni kui ka finaalsõidu. Suurepärase võistluse tegi ka Hanna-Brita Kaasik, kes kvalifikatsioonis oli 7. ja lõpuks sai 12. koha. Aveli Uustalu oli 13. ja Greete-Liisa Toom 27.

„Kindlasti on enesetunne võrreldes eelmise nädalavahetuse võistlusega Gomsis täiesti teine, kuid pole veel sellel tasemel, kus ma rahul oleksin oma sooritusega. Vaja on veel võistelda. Veerandfinaalis lasin teha teistel tööd, kuid see segas minu rütmi ning järgmised kaks sōitu oli eesmärk kohe vedama minna, et saaksin ise sõitu kontrollida,“ ütles pärast võitu Pulles, kes tagas võistluselt teenitud FIS punktidega koha järgmise nädala Dresdeni MK-etapil.

Mariel Merlii Pulles, Seefeldis võidu poole sõitmas

Samuti Seefeldis peetud meeste sprindivõistlusel oli Henri Roos 9., Simo Teearu 25. ja Tauri Kaasik 39. Juunioride seas jõudis poodiumile Kaspar Päärson, kes sai 3. koha, Anders Veerpalu oli 9.

Kaspar Päärson Seefeldis poodiumil, 3.koht

Täna olid kavas eraldistardist sõidud klassikalises tehnikas, naistele 5km ja meestele 10km.
Naistest oli meie parim taas Mariel Merlii Pulles, kes kaotas võitjale 42 sekundit ja sai 16. koha, tema järel 17. oli Aveli Uustalu, kes kaotas võitjale 48 sekundiga. Hanna-Brita Kaasik oli 22., Greete-Liisa Toom 73.
Meeste seas oli eestlastest parim Henri Roos, kes kaotas võitjale üle kahe minuti ja sai 27. koha. Kaspar Päärson oli 30., Simo Teearu 56., Anders Veerpalu 75., Tauri Kaasik 132.