Verstappen alustas sõitu esimeselt stardikohalt, kuid tegi halva lähte ning lasi kohe stardisirgel Hamiltoni mööda. Juba üheksandal ringil andis Verstappen teada, et tema tagumised rehvid ei pea hästi vastu ning enne 14. ringi boksipeatust oli tema vahe Hamiltoniga kasvanud pea 6 sekundile.

15. ringil käis boksis ka Hamilton, kes langes Verstappeni tiimikaaslase Sergio Perezi selja taha teiseks. Verstappen oli boksipeatusega langenud viiendaks.

Perez suutis Hamiltoni enda selja taga hoida senikaua, kuni Verstappen kolmandaks tõusis. Hamilton möödus Perezist pärast ägedat võitlust 21. ringil. Seejärel kästi Perezil loomulikult ka Verstappen endast mööda lasta.

37. ringil jäi käigukastiprobleemi tõttu raja äärde Antonio Giovinazzi (Alfa Romeo), mis käivitas virtuaalse turvaauto režiimi. Red Bull kutsus Verstappeni koheselt boksi, Mercedes otsustas Hamiltoni aga välja jätta. Boksist väljudes jäi Verstappen Hamiltonist maha 17 sekundiga.

Värskete rehvidega hakkas Verstappen vahet tasapidi vähendama, kuid ta polnud siiski piisavalt kiire, et puhta sõiduga valitsev maailmameister kinni püüda. 54. ringil, kui Verstappenil oli veel möödumata viiest ringiga mahajääjast, sõitis seina Nicholas Latifi (Williams) ning rajale toodi turvaauto, kes püsis võistlejaterivi ees kuni viimase ringini.

Enne turvaauto rajalt ära tulemist otsustasid kohtunikud esmalt, et ringiga mahajääjatel ei laste ringi tagasi võtta, mis oleks olnud halb uudis Verstappenile, kuid otsus tehti viimasel hetkel ringi. See tähendas, et Verstappen sai viimast ringi alustada Hamiltoni selja tagant ning tänu värskematele rehvidele - Verstappen käis boksis ka turvaauto režiimi ajal - sai ta Hamiltonist 5. kurvis mööda.

Hamilton lõpetas teisel kohal, kolmanda poodiumikoha hõivas Carlos Sainz (Ferrari).

Võistluse järel esitas Mercedes kohtunikele kaks protesti, vaidlustades esiteks Verstappeni hetkelise möödumise Hamiltonist turvaauto taga ning teiseks kohtunike otsused neil viimastel ringidel. Neli ja pool tundi peale finišit teatasid kohtunikud, et kumbagi protesti ei rahuldatud ning tulemused jäävad paika.