Vips kerkis stardiga kohe 11. kohale, kuid Christian Lundgaardi segamise eest määrasid kohtunikud talle 5-sekundilise karistuse.

Enne esimest boksipeatust õnnestus Vipsil tõusta koguni neljandaks, kuid karistuse kandmise järel naases rajale alles 15. kohal. Värsketel pehmetel rehvidel liikunud Vips suutis aga viimastel ringidel veel mitmest konkurendist mööduda ja lõpetas sõidu kaheksandana.

Võistluse võitis sarja meistriks kroonitud Oscar Piastri (Prema), teise ja kolmandana lõpetasid UNI-Virtuosi sõitjad Guanty Zhou ja Felipe Drugovich.

Enne võistlust:

Vips sai reedeses kvalifikatsioonis 15 koha ja suutis esimeses sprindisõidus mööduda kolmest konkurendist. Võidu võttis Jehan Daruvala, kellele järgnesid Felipe Drugovich ja liider Oscar Piastri, kes kindlustas ühtlasi meistritiitli võidu.

Teist sõitu alustas eestlane 12. kohalt ning peagi kerkis ta kümnendaks. Seitsmendal ringil sattus Vips aga avariisse ning oli sunnitud katkestama. Esmalt sõitis Roy Nissany otsa sarja värskele meistrile Oscar Piastrile, kes seejärel põrkas omakorda kokku Vipsiga. Kui Nissany sai sõitu jätkata, siis Vipsi ja Piastri jaoks sai võistluspäev läbi.

Enne hooaja viimast etappi on Vips aasta kokkuvõttes kuuendal kohal 116 punktiga. Lisaks Piastrile (227,5 punkti) on tema ees veel Robert Shwartzman (182),Guanyu Zhou (167), Dan Ticktum (151,5) ja Theo Pourchaire (126).