Ainsa norralasena suutis korraliku võistluse teha Tarjei Bö, kes kaotas võitnud Johannes Kühnile ühe trahvi juures 23 sekundiga ning oli viies.

"Norra pilguga vaadates pole see [protokoll] meeliülendav lugemine," ütles Lunde.

Eriti valmistas talle pettumuse norralaste suusakiirus. Johannes Thingnes Bö, kes piirdus 29. kohaga, oli suusarajal kiireim norralane, kuid kaotas võistluse kiirematele juba poole minutiga.

"Olukord on šokeeriv. Tuleb esitada küsimusi meie meeste füüsilise ettevalmistuse ja vormi kohta. Mida nad on teinud? Kas nad muudavad midagi, mille tõttu on nad nii aeglased?" esitas Lunde rea küsimusi.

Norra koondise mänedžer Egil Kristiansen vastas Lunde kriitika peale: "Kindlasti polnud see piisavalt hea, ei laskmine ega sõitmine. Väga palju hetkel teha pole. Homme ja pühapäeval on uued võistlused. Kui kellelgi on välja pakkuda mingi hookuspookus lahendus, siis kuulan huviga. Me teeme endiselt sama asja."

Kui Tarjei Bö oli täna viies ja Johannes Bö 29., siis Vetle Sjastad Christiansen sai 16., Sturla Holm Lägreid 20., Sivert Guttorm Bakken 36. ja Filip Fjeld Andersen 37. koha.