Wolff rääkis reedel Abu Dhabis MTV Sporti ajakirjanikuga, kõneldes soomlasest Valtteri Bottasest, kes siirdub uueks hooajaks Alfa Romeosse. Tiimijuht kinnitas, et ka pärast meeskonnavahetust jääb Bottas Mercedese perekonna ja Wolffi isikliku elu oluliseks osaks.

Kui Wolff kõndis juba minema, hakkasid Soome ajakirjanikud rääkima oma riigi peaministrist. Tiimijuht pööras koheselt ringi ja küsis, kas ta võib kaamerasse kommentaari anda. "Teie peaminister rokib!" teatas Wolff laia naeratuse saatel.

Marin tõusis sel nädalal rahvusvahelise meedia tähelepanu keskpunkti, kui tuli avalikuks, et ta oli eelmisel nädalavahetusel Helsingi restoranis pidutsemas käinud, kuigi puutus kokku koroonaviirusega nakatunud välisministri Pekka Haavistoga.

Peaminister vabandas kolmapäevasel pressikonverentsil oma eksimuse eest. „Oleksin pidanud oskama ise paremini otsustada. Palun andeks loomulikult oma käitumise ja tegevuse eest, ma ei toiminud siis parimal võimalikul viisil," ütles Marin.

Täna õhtul uuris Ilta-Sanomat Wolffilt, mida ta oma kommentaaridega täpsemalt silmas pidas. Austerlane vastas: "Lugesin sellest [Marini juhtumist] paar päeva tagasi. Minu meelest oli see vahva ja naljakas asi. Teie peaminister on dünaamiline: kella neljani hommikul ööklubis lõbutseda. Miks mitte?"

49-aastasele Wolffile paistis muljet avaldavat, et Soomel on 36-aastane peaminister. "Noortele tuleb anda võimalus. Poliitikas võib olla erimeelsusi, kuid ilmselt saavad noored poliitikud palju paremini aru, mida noored ja tänapäeva ühiskonnad nõuavad. Ma tunnen seda ise tugevalt."