Juba enne mänguvooru algust põnevuskohtumiseks tituleeritud vastasseis pakkus Diego Armando Maradona nimelisele staadionile sõitnud pealtvaatajatele tsirkust täie raha eest.

Alagruppi viimase vooru eel juhtinud Leicester City teadis, et neile piisab edasipääsuks ka viigist, kuid juba 24. minutil leiti ennast 2:0 kaotusseisust. Väravate autoriks Adam Ounas ja Eljif Elmas. Leicesterit see aga verest välja ei suutnud lüüa, sest kõigest kolm minutit hiljem lõi Johnny Evans ühe värava tagasi ning poolajapausile mindi tänu Kiernan Dewsbury-Halli tabamusele juba 2:2 viigiseisul.

Luciano Spalletti hoolealused alustasid teist poolaega taaskord paremini ning 53. minutil lõi Elmas kodumeeskonna uuesti juhtima. Kuigi Leicesteril avanes hiljem hiilgav šanss viigistamiseks, siis James Maddison tabas paarilt meetrilt väravavõrgu asemel hoopis posti.

Sama alagrupi teises kohtumises madistasid omavahel Varssavi Legia ja Moskva Spartak, kes mõlemad vajasid alagrupist edasipääsuks kindlasti võitu. Spartak läks kohtumist 17. minutil Zelimkhan Bakaevi väravast juhtima ning edasipääsus oldi kinni kuni päris lisaminutite lõpuni. 5. üleminutil teenis, aga koduvõistkond penalti, mille skoorimine oleks tähendanud seda, et Euroopa liigas jätkanuks Leicester ja Konverentsiliigas Legia. Nii aga ei läinud, sest Tomaš Pekharti hädise penalti suutis Aleksandr Selihhov tõrjuda.

Lõplik tabeliseis: