Atalanta ja Villarreal pidid mängima kolmapäeva õhtul, kuid Bergamos sadas nii palju lund, et matši ei olnud võimalik läbi viia.

Villarreal asus neljapäeval toimunud kohtumist juhtima juba 3. minutil, kui skoori tegi Arnaut Danjuma. 42. minutil suurendas nende eduseisu Etienne Capoue. 51. minutil lõi Danjuma oma teise värava.

Atalanta lõi esimese värava tagasi 71. minutil, kui täpne oli Ruslan Malinovski. 80. minutil tegi skoori veel ka Duvan Zapata, kuid enamaks Atalanta võimaline ei olnud.

Villarreal sai F-alagrupis 10 punktiga teise koha. Alagrupi võitis Manchester United 11 silmaga. Atalanta sai kuue punktiga kolmanda ja Berni Young Boys viie punktiga neljanda koha.

Meistrite liiga kaheksandikfinaalide loosimine toimub 13. detsembril.

Alagruppide võitjatena pääsesid kaheksandikfinaalidesse Amsterdami Ajax, Müncheni Bayern, Torino Juventus, Liverpool, Lille, Manchester City, Manchester United ja Madridi Real.

Teise koha omanikena pääsesid edasi Madridi Atletico, Lissaboni Benfica, Londoni Chelsea, Milano Inter, PSG, RB Salzburg, Lissaboni Sporting, Villarreal.