„Kõige kehvem oli meie poolt esimene kolmandik, kui aukartus vastase ees oli nii suur, et andsime palli liiga kergelt ära. Kaitsesime küll hästi ja distsiplineeritult, aga algus oli ikkagi liiga arg,” kommenteeris Eesti koondise peatreener Risto Lall.

„Teine kolmandik oli parem ja viimasel, mille eel oli seis 0:5, tahtsime väravaid püüda ning läksime ründavat saalihokit mängima. Oleksime võinud ka kõik 60 minutit kaitses istuda ning skoori madalamana hoida, aga kellele see oleks midagi andnud?” küsis juhendaja.

„Reedel on vastaseks ilmselt Norra. Läheme andma head lahingut ja mängima head mängu. Kaotus veerandfinaalis ei tähenda, et turniir veel läbi oleks, vaid kaks meie jaoks väga tähtsat mängu on veel ees. Kas vigastada saanud kapten Roman Pass homme mängib, ei oska öelda. Aga Patrik Markuse lõhki löödud kulm pannakse liimiga kinni ja ta on homme rivis,” lisas peatreener veel.

Eesti meeskond jätkab MM-il mängudega 5.-8. kohale. Reedel kell 13 algavas kohtumises minnakse vastamisi tänaõhtuse Rootsi – Norra veerandfinaali kaotajaga (kui ei juhtu suurüllatust, siis Rootsi võidab). Tolle matši võitja mängib laupäeval 5. ja kaotaja 7. kohale.