"Pealtnägija" arutas teemat Eesti tüdrukute maadluskoondise treeneri ümber lahvatanud poleemika valguses, kirjutab ERR Sport.

"See oli kindlasti vaimne väärkohtlemine ja siis ahistamine," ütles endine tüdrukute maadluskoondise liige, keda loos nimetatakse Anniks.

"Läksime Tallinnast bussi peale ja siis kui me istusime bussi peal, siis ta pani oma pea mu õla peale ja kuidagi silitas mu kätt või midagi sellist, see oli ebamugav. Ta rääkis seda, et tema arust meie kaks olime universumis nagu kokku loodud. Ja siis nüüd me kohtusime siin maa peal," rääkis Anni.

Neiu, kelle suhtes hellitati isegi olümpialootusi, sattus allakäiguspiraali, mis lõppes eneselõikumise ja suitsiidikatsega.

"See tundus kõik nii raske tema jaoks," avaldas Anni isa Taavi, et tema tütar ei tahtnud enam elada.

Peatreener Arvi Aaviku sõnul on tema ründamise taga lühidalt kokku võttes ühe lahutatud pere sassis suhted, ülekäte läinud tüdruk ja näpuotsaga võimuvõitlust maadlusliidus. Algul lubas Aavik kaamera ette tulla ja kõik etteheited kummutada, aga lõpuks päädis asi napi kirjaliku avaldusega: "Teie esitatud küsimused on samad, millised minule väärteomenetluses esitati. See menetlus on tänaseks lõppenud, minu käitumises midagi õigusvastast ei tuvastatud."