Hyundai meeskonna teatel tehti otsus vastatikusel kokkuleppel ning Adamo lahkub isiklikel põhjustel. Kuus aastat tiimi juhtinud itaallane lahkub meeskonnast koheselt ega tegele enam rallitiimi igapäevase juhtimisega.

Tiimijuhi ülesandeid hakkab ajutiselt täitma Hyundai Motorspordi president Scott Noh. Juba on hakatud otsima ka uut juhti.

"Olen Hyundai Motorspordiga seotud olnud kuus aastat, kuid nüüd otsustasime vastastikusel kokkuleppel, et panen meeskonnajuhi ameti maha. Mul on nüüd aeg tagasi vaadata oma edukale ja suurepärasele karjäärile. See sisaldab tiitleid, suurepäraseid mälestusi ja muidu imelisi hetki," sõnas Adamo Hyundai pressiteate vahendusel.

"Olen uhke selle üle, mida oleme saavutanud. Ehitasime üles eduka kliendiprogrammi ja võitsime järjestikuseid meistritiitleid nii WRC-s kui ka WTCR-il. Soovin organisatsioonile kõike head edaspidiseks," lisas Adamo.

Adamo liitus Hyundaiga 2015. aasta detsembris. Aastatel 2019-2020 juhtis ta Hyundai rallimeeskonna kahe järjestikuse meeskondliku meistritiitlini.

Hyundai pressiteates kinnitatakse, et ettevalmistused 2022. aasta hooajaks ja uueks hübriidiajastuks jätkuvad Adamo lahkumisest hoolimata tavapäraselt. Uus rallihooaeg algab 20. jaanuaril Monte Carlos.

Hyundai meeskonna põhisõitjad on järgmisel aastal jäykuvalt Ott Tänak ja Thierry Neuville. Kolmandat masinat jagavad Oliver Solberg ja Dani Sordo.