Teisipäevastes mängudes olid seisud lahtised vaid ühes alagrupis. B-grupi võidu oli taganud viiest mängust maksimaalsed 15 punkti võtnud Liverpool, kuid grupi teisele kohale heitlesid veel FC Porto (5), AC Milan (4) ja Madridi Atletico (4).

Atletico suutis võõrsil Porto võita 3 : 1 ja tõusis 7 punktiga teiseks. Milan kaotas kodus Liverpoolile eduseisust 1 : 2 ja pidi leppima viimase kohaga.

Atletico pääses Porto vastu juhtima 56. minutil, kui värava lõi Antoine Griezmann. Kuigi kümme minutit hiljem jäid külalised Yannick Carrasco eemaldamise järel vähemusse, ei suutnud Porto seda ära kasutada. Portugali klubis said seejärel punase kaardi nii Wendell kui Marchesín ning 90. ja 92. minutil tegid Atletico eest skoori Angel Correa ja Rodrigo De Paul. Mängu lõppseisu vormistas kuuendal lisaminutil penalti realiseerinud Sergio Oliveira.

Milan pääses Liverpooli vastu avapoolaja keskel Fikayo Tomori väravast juhtima, ent kuus minutit hiljem Mohamed Salah viigistas ning teise poolaja alguses tagas Divock Origi värav külaliste 2 : 1 võidu.

A-alagrupis alistas RB Leipzig 2 : 1 Manchester City ja kindlustas kolmanda koha. Pariisi Saint-Germain mängis 4 : 1 üle Club Brugge, kaks väravat lõid Lionel Messi ja Kylian Mbappe. Manchester City oli juba varem kindlustanud alagrupis esimese ja PSG teise koha.
C-grupis polnud tänastes mängudes peale raha enam midagi mängus. Võit meistrite liiga alagrupiturniiril täidab klubi kukrut 2,8 miljoni euro võrra, viik annab 930 000 eurot. Amsterdami Ajax võõrustab Lissaboni Sportingut ja võttis veenva 4 : 2 võidu, Borussia Dortmund nahutas Istanbuli Besiktast 5 : 0.
Edasipääsejad olid juba selged ka D-grupis, kus Madridi Real võttis vastu Milano Interi ning Donetski Šahtar võõrustas Tiraspoli Sheriffi. Küll aga oli selles grupis selgusetu veel esikoha omanik. Selle positsiooni haaras endale Real, kes võitis Interit Toni Kroosi ja Marco Asensio väravatest 2 : 0. Šahtar ja Sheriff tegid 1 : 1 viigi.