"Olen 28 aasta jooksul heidelnud paljude erinevate sõitjate vastu. Olen kohanud palju erinevaid isiksusi ja on mõned, kes lähevad üle piiri. Nendele reeglid justkui ei kehti, nad ei mõtle reeglitele," vahendas Hamiltoni sõnu The Guardian.

"Verstappen on kindlasti üks neist, kes läheb üle piiri. Olen tema vastu võideldes nii palju kordi kokkupõrget vältinud," lisas ta.

Verstappen ja Hamilton põrkasid Saudi Araabias kokku 37. ringil. Kohtunikud teatasid, et Verstappen peab Lewis Hamiltonile koha tagasi andma, sest eelnevalt oli hollandlane rada lõiganud. Verstappen võttis seepeale hoo keset sirget ootamatult maha. Hamilton sõitis talle tagant sisse ja kahjustas esitiiba, kuid sai siiski suuremate probleemideta jätkata ning võitis.

Hamiltoni arvates proovis Verstappen tema sõitu lõpetada. "Selline võimalus oli kindlasti õhus. See pole esimene kord, kui ma olen kokkupõrkeid vältinud ja nii ma sel hetkel tundsin," ütles britt.

Pärast võistlust andsid kohtunikud Verstappenile kümnesekundilise karistuse. Paremusjärjestuses see midagi ei muutnud, sest Verstappeni edu kolmandana lõpetanud Valtteri Bottase ees oli piisav.

Pühapäeval peetakse Abu Dhabis hooaja viimane etapp. Nii Verstappenil kui ka Hamiltonil on 369,5 punkti.