Novembri keskel Oostendelt ja Permilt saadud suurte kaotuste järel koondisepausile läinud Eesti meisterklubi juhtis krobelisevõitu avapoolaja järel 35:32, ent võitis teise oluliselt hoogsama mänguga 50:35.  

Võitjate parimana viskas Davion Berry 20 punkti. Kristjan Kitsing lisas 14, Silas Melson 13 ja Ojars Silinš 11 punkti. JeQuan Lewis kogus 8 punkti, 6 lauapalli ja 8 resultstiivset söötu. 

Vastaste resultatiivseim oli Anthony Hickey, kelle arvele jäi 20 punkti ja 12 korvisöötu. Kalevlastel õnnestus sisuliselt nullida vastaste täht Jaylen Barford - seni liiga parima korvikütina keskmiselt 24 punkti mängus kogunud ameeriklane tabas 13 viskest vaid kolm ja ta piirdus 8 punktiga.

Kalev/Cramo on Ühisliigas teeninud nüüd kolm võitu, kaotusi on tulnud viis. Turniiritabelis tõusti kaheksandaks, kaks võitu ja neli kaotust saanud Astana on üheksandal real.

Juba teisipäeval ootab Kalev/Cramot järgmine ülitähtis kohtumine, kui Meistrite Liiga mängus võõrustatakse Saku Suurhallis Prantsusmaa klubi Strasbourg.

Fotod:

Delfi TV vahendas kohtumisest otseülekannet, mida on võimalik ka järelvaadata. Delfi Kogupaketi tellijad näevad ülekannet tasuta.

Kui tellimust pole, siis võid selle vormistada selle artikli alt.

*1. kuu on tutvumishind 1 euro.

*Lugemisõigust saad jagada 2 sõbraga.

*Tellija saab lugeda 11 väljaande tasulisi lugusid.

*Tellimust saab igal ajal tühistada.

Soovi korral võid teha ostu vaid selle ülekande vaatamiseks (3,49 eurot). Sellega saab vaadata otseülekannet, teisi tasulisi artikleid lugeda ei saa.