Levadiale piisab homme ka viigist, sest viimase mängu eel edestatakse Florat punktiga. Sel nädalal purustas Flora aga Levadia koguni 5:1.

Milliseid variante sa esimese mängu põhjal üldse Levadial näed?

Eks kõik mängud hakkavad ikka nullist. Ilmselt tahtsid nad juba esimene mäng asja ära otsustada, aga miski segas. Usun, et mõlemal meeskonnal on võrdsed võimalused. Floral võib küll olla kerge psühholoogiline eelis, kuid samas võib avamängus saadud võit neid ka hoopis segada.

Kelle jaoks oleks tänavu meistriks tulemine olulisem?

Pigem see nüüd ongi ikkagi eelkõige Levadia suur võimalus meistriks tulla. Juhul, kui nad seda nüüd ära ei võta, siis ei teagi, mis edasi saab. Flora jaoks pole see ilmselt nii suur katastroof. Nad on teinud juba ka Euroopas niivõrd hea hooaja, et meistritiitli võitmine oleks täielik jackpot.

Kas Levadia treenerid lõikasid esimeses mängus Robert Kirsi pingile jätmisega endale näppu?

Savicit (Levadia peatreener Marko Savic) ju mingitel põhjustel esimeses mängus pingil ei olnud. Ei tea, millal koosseis paika pandi. Eks nad said enne ikka omavahel suhelda (Levadia peatreenerid Marco Savic ja Vladimir Vassiljev), seega ei tahaks öelda, et lõigati näppu. Ilmselt taheti mängida sellele, et väravat ei lasta. Uus taktika võib loomulikult teises mängus võidu tuua, aga samas ei garanteeri midagi. Kindlasti tuleb äärmiselt põnev kohtumine!

Kui Kirss homme alustaks, siis kas ta suudaks homset kohtumist ainuisikuliselt muuta?

Sellesse taktikalisse süsteemi, millega esimeses mängus peale mindi, võib-olla Kirss ei sobitukski. Nii et ei saa öelda, et valeüheksaga mängimine oleks olnud vale otsus. Ka puhta ründajaga mängides ei pruugi positiivset lõpplahendust tulla. Mis saaks siis, kui treenerid muudaks taktikat ja Levadia kaotaks uuesti?

Kas Floral võib kusagil tagakuklas olla ka mäng Gentiga, mis toimub juba tuleval neljapäeval?

Genti Konverentsiliigas alistamise korral saadav boonus oleks võrreldes meistritiitliga umbes kolmekordne, aga homset mängu ei vaadata kindlasti selle pilguga, vaid mängitakse au peale.

Millised aspektid võivad homses mängus saatuslikuks saada ning kelle sa mõlema võistkonna mängijatest eraldi välja tooksid?

Levadial on vaja kindlasti distsipliini hoida, sest esimeses mängus oli liiga palju närvilisust. Levadia poolelt tooksin välja Vaštsuki (Bogdan Vaštšuk) ja Beglarišvili (Zakaria Beglarišvili) ning kindlasti hakkab olulist rolli mängima ka nende kaitseliin. Eriti see, kuidas tullakse toime standardolukordadega.

Flora poolelt on raske kedagi eraldi välja tuua, sest kui Sappinen ei löö, siis leitakse keegi teine. Nende trump peitubki meeskondlikus mängus. Huvitav on just see, milliseid vastaste käike hakkavad mõlemad võistkonnad kinni panema

Kumb võistkond haarab homses mängus initsiatiivi?

Floral ei ole vaja mängu avama hakata, sest kui mängitakse oma väljakujunenud stiili järgi, pole tarvis midagi muuta. Ma ei usu ka seda, et tuleb liiga väravaterohke mäng. Levadia poolelt vaadates võib seisu hoidmine kujuneda isegi raskemaks ülesandeks, kui ohjad kohe alguses enda kätte haarata. Seda on Flora tasemel võistkonna vastu loomulikult samuti raske teha.