Esimeste lasketiirude ajal tagaajaja rollis olnud Röiseland haaras esimest korda liidriohjad alles viimasel ringil, kui jättis võimsa spurdi toel ülejäänud konkurendid kaugele maha.

Teise ja kolmanda koha said prantslannadest nimekaimud Anais Bescond (0; +4,8) ja Anais Chevalier-Bouchet (1; +7,0).

Võistlusele esimesena startinud Lisa Theresa Hauser oli puhta laskmise juures alles neljas (+7,9).

Esimestes tiirudes kaks möödalasku teinud Tomingas püsis veel viimase püsti laskmise eel 32. kohal, kuid eksis seejärel kolmel korral ja lõpetas võistluse 47. kohal (+4,25,9).

Enne võistlust:

Esimeselt kohalt stadib tänasele jälitussõidule sprindi võitnud austerlanna Lisa Theresa Hauser, kes edestas rootslannat Elvire Öbergi 12,5 ja valgevenelannat Hanna Solat 14,4 sekundiga.

Neljapäeval hoolitses eestlaste parima tulemuse eest Tuuli Tomingas, kes läbis sprindis mõlemad lasketiirud puhaste paberitega. Lõpuring läks aga Tomingasel raskeks ning ta loovutas võrreldes teisest tiirust lahkumisega (oli 12.) üheksa positsiooni ning teenis 21. koha (+1.05).

Teised eestlannad 60 parema hulka ehk laupäevasesse jälitussõitu ei pääsenud. Ühe möödalasu teinud Susan Külm sai 76. koha (+2.31), Regina Oja ja Johanna Talihärm said mõlemad kaks trahvi ning olid vastavalt 89. (+2.46) ja 94. (+2.59).