Juba poolajavileks 15-punktilise edu saanud CSKA resultatiivseim oli Aleksei Šved, kes tabas viies kaugviset kaheksast ja tõi 17 punkti. Lisaks jagas ta 13 resultatiivset söötu.

Will Clyburn ja Semen Antonov tõid võrdselt 16 punkti. CSKA-l olid täna puudu Tornike Shengelia, Daniel Hackett ja Johannes Voigtmann. Kapteni Ioannis Papapetrouta mänginud Panathinaikose suurimaks korvikütiks kerkis Okaro White, kes tõi 19 punkti.

CSKA sai viie kaotuse kõrvale kaheksanda võidu, Panathinaikosel on tabelis kolm võitu ja 10 kaotust.

Kaunase Žalgiris teenis kolmanda võidu, kui mängis koduväljakul üle Vitoria-Gasteizi Baskonia 72:68. Lamar Petersi kaugvise tõi külalised 23 sekundit enne lõpusireeni veel kolme punkti kaugusele (71:68), kuid Tyler Cavanaughi vabavise kindlustas Leedu klubi võidu.

Lukas Lekavičius, kes tõi alates viigiseisult 63:63 kaheksa punkti järjest, oli leedukate parim 13 punktiga. Lisaks andis ta üheksa resultatiivset söötu.

Istanbuli Fenerbahce alistas oma kodus AS Monaco 96:86. Kaksikduubli teinud Jan Vesely kogus 20 punkti ja 10 lauapalli. Monacot ei päästnud ka Mike Jamesi 31 punkti.

Müncheni Bayern teenis võidulisa Lyon-Villeurbanne`i Asveli vastu, olles oma koduväljakul parem 73:65. Augustine Rubit viskas võitjate kasuks 19 punkti ja võttis 12 lauapalli.