Tartu alustas mängu suurepäraselt ja spurtis 15:0 ette. Avaveerandi lõpuks oli tartlaste eduseis 28:10. Külaliste visketabavus mängust oli vaid 24%.

Poolajavileks jäi vahe umbes samaks ning pikale pausile minnes juhtis Tartu kindlalt 47:31. Kolmanda veerandi lõpuks oli Tartu ees juba 76:53 ja lõpuvile kõlades olid tablool võidunumbrid 100:75.

Tartu uus ameeriklasest tagamängija Lamonte Bearden viskas mängu parimana 20 punkti. Patrik Saal tõi 16 ning Emmanuel Wembi ja Adomas Drungilas võrdselt 13 silma.

Tartu peatreeneri Nikolajs Mazursi sõnul panustasid võitu kõik mängijad. „Mulle meeldis, et meeskonnal oli ka turniiri teisel päeval hea energia. Kõik mängijad said käe valgeks ja panustasid võitu ka korraliku kaitsemänguga. Tahame seda kindlasti jätkata, et terve meeskond mängiks ühtlaselt. Tänud meestele pingutuse eest ja pärast paaripäevast puhkust oleme Riia VEFi jaoks valmis,“ sõnas Mazurs.

Tartu on esimest hooaega mängitavas ENBL-is saanud kolm võitu ja ühe kaotuse. Eile alistas Tartu 65:55 Läti tiimi Valmiera.

Delfi Kogupaketi tellijad näevad ülekannet tasuta.

Kui tellimust pole, siis võid selle vormistada selle artikli alt.

*1. kuu on tutvumishind 1 euro.

*Lugemisõigust saad jagada 2 sõbraga.

*Tellija saab lugeda 11 väljaande tasulisi lugusid.

*Tellimust saab igal ajal tühistada.

Soovi korral võid teha ostu vaid selle ülekande vaatamiseks (3,49 eurot). Sellega saab vaadata otseülekannet, teisi tasulisi artikleid lugeda ei saa.