"Ei oskagi praegu öelda, mis valesti läks. Võibolla on siin mingi muster. Paide ja Flora vastu läksid esimesed mängud ka suurest tahtmisest aia taha," viitas Vallner hooaja esimese poole 0:4 ja 2:4 kaotustele.

"Mänguliselt ei olnud nii hull, aga standardites ja kontrates olime väga hädas. Meil olid [nurgalöökides] tsoonid jagatud, aga võibolla omavahel tekkis mingi kommunikatsiooniprobleem. Teadsime, mida nad teevad, aga ikkagi läksime alt."

Küsimusele, kas ta kolmandas ja neljandas väravas võtab süü enda peale, vastas Vallner: "Kolmas kindlasti... Hakkasin üle mõtlema, mida teha palliga. Väga loll ja rumal asi minu poolt. Neljas ka... Olin valmis, et kui pall esimesest tsoonist läbi tuleb, siis ma jõuan, aga siis tripsas ja jäin veits kaugele. Jäin kahevahele. Kindlasti oleksin saanud ka seal paremini teha."

Kolmanda värava puhul oli Vallneril võimalus pall riskivabalt üle otsajoone lasta, kuid viimasel hetkel mõtles ta ringi ja hoidis nahkkera mängus, kaotades selle talle peale jooksnud Rauno Sappinenile, kes tegi palliga mõned sammud penaltipunkti suunas ja virutas selle tühja väravasse. Neljas värav sündis nurgalöögist, mida Vallner hakkas juba rusikatega ära tõrjuma, suutes palli vaid õrnalt riivata, enne kui see värava autori Markus Seppiku jala peale lendas.

"Teame tegelikult, et 5:1 ei ole tasemevahe näitaja. Oleme paremad, kui see mäng näitas. Ei kahtlegi, et me tuleme võitlema ja oleme kindlad, et suudame oma tulemuse ära teha," ütles Vallner pühapäevase mängu kohta, kui Flora ja Levadia uuesti kohtuvad.