Võitjas ei tekkinud kordagi kahtlust, TalTech võttis oma ajaloo esimese eurovõidu kõigest 62 minutiga.

Kohtumise eel oli üheks küsimärgiks, kuidas suudab hakkama saada TalTechi sidemängija Martti Keel. DSV-s töötav Keel ei saanud väga pingelise tööperioodi tõttu koos ülejäänud meeskonnaga juba eile Kopenhaagenisse reisida, vaid pidi neile täna järele sõitma ja jõudis võistluspaika vaid paar tundi enne matši algust.

Sellest hoolimata jooksis TalTechi mäng ilusasti. Üksnes taanlastest koosnev Gentofte ei suutnud serviga Eesti võistkonna vastuvõttu häirida ja Keel leidis hea klapi sisuliselt kõigi ründajatega.

TalTechi rünnak oli 55%, Gentoftel 39%. Hästi lõikas eestlaste blokk (9, neist 3 läksid nii Mihkel Tanila kui ka Rasmus Meiuse arvele). TalTechi resultatiivseim oli tšehh Matej Šmidl 17 punktiga (+9), 19-aastane Meius lisas 14 (+9) ja rünnakul pidurdamatult tegutsenud Kevin Saar 9 (+3; rünnak 82%). Tempomeeste Tanila ja Beau Grahami arvele kogunes vastavalt 4 ja 5 punkti. Libero rollis usaldas peatreener Janis Sirelpuu väljakule Cris-Karlis Lepa.

Gentofte resultatiivseim oli Steen Lyngø Sørensen, kes tõi 14 silma (+4).

Edasipääseja selgub kahe mängu kokkuvõttes, vastavalt kokkuleppele peetakse ka teine mäng homme Taanis. Sirelpuu hoolealused vajavad edasipääsuks homme kahte geimi.

Võrkpall24 ülekanne mängust: