1997. aastal Sauberi roolis neljal F1 etapil kaasa teinud argentiinlaselt varastati kiiver 1998. aasta talvel tema Arrecifesi kodust, Buenos Airesest 180 km kaugusel. Fontana ise viibis parasjagu Inglismaal, kus pidas läbirääkimisi järgmisel hooajal Tyrrelli tiimis sõitmise asjus.

Varastatud kiivriga oli ta täitnud 1996. aastal Mugellos ja Estorilis Sauberi testisõitja kohustusi. F1 etapid sai ta kirja järgmisel aastal, kui asendas vigastatud Gianni Morbidellit. Tema parimateks tulemusteks jäid Silverstone'is ja Hockenheimis saavutatud üheksandad kohad. Tyrrelli koha sai 1998. aastal endale hoopis brasiillane Ricardo Rosset.

Eelmisel reedel märkas sama kiivrit Buenos Airese äärelinnas Toruguitases panga ees ühe mootorratturist naise peas Fontano kaasmaalasest võidusõitja Christian Bodrato Mionetto. Kiiver oli Fontano erikujunduse ja isegi tema nimega. Mees tegi kiivrist pilti ja saatis Fontanale, kes tundis selle kohe ära.

Bodrato Mionetto pöördus naise poole ja pakkus talle kiivri eest raha. Naine polnud teadlik, et see oli varastatud, kuid oli rõõmuga valmis kiivri tema tegelikule omanikule loovutama.

"Ma teadsin, et leian ühel päeval selle üles, sest kui inimesed selle värve näevad, teavad nad kohe, et see on minu," ütles Fontana Instagramis.

Kiiver oli endiselt heas seisukorras. Puudu oli vaid raadioside süsteem.