Sordo ütles ralliportaalile DirtFish, et keskendub hetkel Oliver Solbergi aitamisele ja võib ise järgmisel aastal esmakordselt starti tulla alles mai lõpus sõidetaval Portugali rallil.

"Hakkan autoga töötama ja kuna kõik on Oliverile keskendunud, püüan teda võimalikult palju aidata, et ta saavutaks parima võimaliku tulemuse. Praegu usun, et kavatsen ise teha neli rallit," ütles Sordo.

"Siis peame vaatama hooajale peale, et näha, kas võistlusi tuleb juurde," lisas hispaanlane ja jätkas: "Järgmisest aastast ma veel palju ei tea. Ka [minu] esimese ralli kohta pole infot. Peame tiimibossiga plaanidest rääkima. Arvaks, et tegemist võib olla Portugaliga või millegi sarnasega."

Adamo andis oma vastuses DirtFishile mõista, et Sordo peaks vähem rääkima.

"On veel aega, ma ei tea, [kus Sordo võistleb]. Võimalik, et Oliver sõidab Monte Carlos. Kui Dani ütleb teile, mis juhtuma hakkab, siis võib-olla on tema uus meeskonnajuht," ütles Adamo sarkastiliselt.

"Meil ​​on erinevad võimalused ja midagi pole veel lukus," lisas ta.

Juba varem oli meediasse lekkinud, et Solberg, kes jagab uuel hooajal koos Sordoga kolmandat masinat, peaks startima hooaja kahel esimesel rallil nii Monte Carlos kui Rootsis.