Woods andis esmaspäeval esimese põhjaliku intervjuu pärast veebruarikuist avariid. 45-aastane ameeriklane ütles ajakirjale Golf Digest, et tal ei ole enam tervislikel põhjustel võimalik PGA profituurile täiskoormusega naasta.

Woods kavatseb selle asemel valida välja mõned üksikud võistlused ning keskenduda treeningutele ja ettevalmistustele.

"Ma arvan, et just nii [ainult vähestel võistlustel] pean ma nüüdsest mängima hakkama. See on kahetsusväärne reaalsus, kuid see on minu reaalsus. Ma mõistan ja aktsepteerin seda," sõnas Woods.

Kuulus ameeriklane lisas, et on korra juba oma karjääri jooksul "roninud Mount Everesti tippu", kui naasis pärast tõsiseid seljaprobleeme. Nüüd ei pea ta täielikku tagasitulekut enam võimalikuks.

Woods tegi veebruaris oma Genesis GV80-ga tõsise avarii, kui kihutas kiirusega 130 km/h teelt välja ja rullus masinaga mitu korda üle katuse. Sellel teelõigul oli lubatud kiiruseks 72 km/h. Politsei tegi kindaks, et golfiäss ei olnud õnnetuse eel tarvitanud alkoholi ega ravimeid.

Woods on võitnud rekordilised 82 PGA golfiturniiri.

Mis Woodsiga täpsemalt juhtus?

USA aja järgi 23. veebruari 2021 varahommikul tegi Woods ränga avarii. Los Angelese maakonna politsei sai teate avariist hommikul kell 7.12, kui üks auto oli mitu korda rullunud üle katuse. Rohkem masinaid avariis ei osalenud ning Woods oli ainus autos olnud inimene.

Woodsi juhitud Genesis GV80 sai avariis nii tõsiselt kahjustada, et kohale saabunud parameedikud ja tuletõrjujad pidid mehe autost välja lõikama.

„Mr Woods sai märkimisväärseid ortopeedilisi vigastusi paremale alajäsemele, mida raviti erakorralise operatsiooniga Harbour-UCLA meditsiinikeskuse 1. astme traumaspetsialistide poolt,“ selgitas vastava meditsiinikeskuse ülem Anish Mahajan pärast operatsiooni. „Nii sääreluu kui ka pöialuude ülemist ja alumist osa mõjutavad lahtised luumurrud stabiliseeriti varda sisestamisega sääreluusse. Jala ja pahkluu täiendavad vigastused stabiliseeriti kruvide ja tihvtide kombinatsioonis. Jalalihase ja pehmete kudede trauma vajas tursest tingitud surve leevendamiseks lihaste katte kirurgilist vabastamist.“