Kuigi tegu on alles neljanda vooruga, siis jääb see 2021. aastal ka viimaseks meistriliigas. Esimesel poolaastal on kodumaine käsipallikalender keskendunud karikavõistlustele ja Balti liigale ning ülejäänud 16 vooru peetakse juba järgmise aastanumbri sees.

Aasta viimase liigavooru eel on neljal meeskonnal võimalus minna jõulupausile liidrina. Põlva Serviti ja Viljandi HC on hetkel viie punkti peal, HC Tallinn ja Raasiku/Mistra aga kogunud neli silma. HC Kehra/Horizon Pulp&Paper ja SK Tapa pole kolme mänguga veel punktiarvet avanud.

Juba teisipäeval kohtuvad Kalevi spordihallis tabelis kolmandat-neljandat kohta hoidvad HC Tallinn ja Raasiku/Mistra. Tänavu pole veel vastamisi mindud, mullu said pealinlased kõigis neljas omavahelises kohtumises küllalt kindla võidu.

Mõlemad meeskonnad on heas vormis. Raasiku tegi head etteasted Balti liigas võõrsil ja alistas viimati liigas Tapa. Nädalavahetuse euromängudeks valmistuv Tallinn on võtnud Soome meistrisarjas kaks võitu järjest ning oli eelmisel nädalal liigamängus parem Kehrast.

Kolmapäeval kohtuvad sel hooajal esmakordselt Serviti ja Kehra. Et viimati oldi vastamisi maikuus, siis nii pikka pausi Eesti käsipalli klassikalise vastasseisu ajaloos ei mäletagi. Samas mängitakse kalendri- ja loosiiseärasuste tõttu detsembris koguni kolm korda. Esmalt liigas, siis karikavõistluste poolfinaalis ja enne jõule veel ka Balti liigas.

15-kordne Eesti meister Serviti oli mais 11-kordsest kullavõitjast Kehrast 37:22 üle, aga tuleb kolmapäevasele mängule pika ja raske Venemaa-reisi pealt. Juba pühapäeval ootab põlvalasi tähtis kordusmäng Saratovi SGAU vastu. Kehra on küll meistriliigas punktita, ent viimati anti kõva lahing Tallinnale ja kaotati vaid 23:26.

Meistriliiga vooru lõpetab neljapäevane mäng SK Tapa ja Viljandi HC vahel. Tänavu kohtuti hooaja avamängus, kui Viljandi sai Balti liiga raames 28:23 paremuse. Viimasest kümnest omavahelisest mängust on Tapa võitnud kaks, Viljandi kuus ja kahel korral lõppes kohtumine punktidejagamisega.

Meistriliiga 4. voor:

30.11. 19:00 HC Tallinn – Raasiku/Mistra (Kalevi spordihallis)

1.12. 19:00 Põlva Serviti – HC Kehra/Horizon Pulp&Paper (Põlvas)

2.12. 19:00 SK Tapa – Viljandi HC (Tapal)