Weng jäi pärast laupäevast 10 km klassikasõitu finišialas videokaamera ette, kui hoidis kätega näost kinni, et soojendada silmi.

"Ma suusatasin ilma suusaprillideta. See oli kõige rumalam asi, mida ma kunagi teinud olen. Viimase kahe kilomeetri jooksul ei näinud ma tegelikult midagi. See oli kohutav. Vajasin (finišialas) hetke soojendamist, et silmad uuesti lahti saada ja nägemine tagasi tuleks," selgitas Weng Rootsi ajalehele Aftonbladet.

Wengist finišialas tehtud piltidelt on näha, et tal olid tegelikult suusaprillid kaasas, kuid ta ei pannud neid võistluse ajal silmade kaitseks ette.

Weng sai laupäeval 10. koha. Pühapäeval suutis ta 10 km jälitussõidus päeva kiireima ajaga kolmandaks tõusta. Temast eespool lõpetasid norralanna Therese Johaug ja rootslanna Frida Karlsson.

Norra murdmaamehed ei tulnud pühapäeval üldse starti, sest võistluspaigas oli 20 külmakraadi. Selle peale teatas Venemaa suusaliidu president Jelena Välbe kriitiliselt: ""Mis juhtub, kui Hiinas [Pekingi olümpial] külm on? See on suusatamine, mitte male!"